Візьміть 1 банан, 2 яйця, пів склянки вівсянки та перемеліть все це у блендері до однорідної маси. А далі випікайте оладки на сковороді, змащеній кокосовим чи вершковим маслом. Увесь цей процес займе у вас хвилин 15, пише ІА АСС.
1 скл. борошна;
1 скл. молока;
2 ст. л. коричневого цукру;
2 ст. л. розтопленого вершкового масла;
2 ч. л. розпушувача;
1 ч. л. ванільного екстракту або дрібка ваніліну;
дрібка солі;
1 яйце;
3 банана.
Перший крок - змішайте борошно, цукор, розпушувач та сіль. Окремо збийте яйце, молоко, масло, ваніль і один банан (протертий в пюре). Після цього з’єднайте ці дві маси та добре перемішайте. Не турбуйтеся, якщо тісто буде трохи грудкуватим.
Читайте також: Як приготувати віденські вафлі: найкращі рецепти
Далі поріжте решту бананів кружечками. Викладіть по два-три шматочка на відстані одне від одного на розігрітій і змащеній маслом сковороді, залишаючи простір для тіста. Посипте їх цукром і готуйте буквально по одній хвилині з кожної сторони (щоб вони карамелізувалися). На кожне кружальце вилийте близько четверті склянки тіста і смажте до готовності. Оладки мають вийти пухнастими. Подавати їх краще з кленовим сиропом, медом або варенням.
Джерело: bhub.com.ua
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами