Фото ілюстративне
Про це повідомляється на офіційному сайті компанії, пише Медіа агентство АСС з посиланням на Економічну правду.
Зазначається, що зміни спрямовані на підвищення якості сендвічів і передбачають використання «м'якших і легших» булочок та додавання цибулі в котлети безпосередньо під час обсмажування, завдяки чому «вони стануть більш соковитими». Крім того, у «Біг-Маку» буде більше соусу.
Приготовані за новою технологією бургери вже продаються в Австралії, Канаді, Бельгії та на заході США. У 2024 році вони будуть доступні на всій території Штатів.
Наші новини є у Facebook
Ціни бургерів не зміняться, повідомив представник компанії сайту CNBC.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами