При маринуванні м'яса на шашлики треба використовувати більше спецій і менше солі, а як маринад добре підходить вино.
Про це в ефірі програми «Споживач має право» розповіла декан факультету харчових технологій НУБІП України Лариса Баль-Прилипко, пише ІА АСС з посиланням на Україна 24.
«Рекомендую, якщо є доба для маринування, використовувати сухе вино і багато спецій, менше солі, бо перебір з сіллю – будуть проблеми зі здоров'ям. Якщо немає часу – відкрийте шампанське – або брют, або сухе, дві скляночки, багато спецій, буде смачно. Процес перемішування – в банці трилітровій трохи покалатати, вино або шампанське гарно вбереться, буде смачно і корисно, без усяких консервантів», - розповіла експертка.
Читайте ще: Як смачно приготувати шашлики
Наші новини є у Facebook
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами