Почнемо з вибору продукту: печінка повинна мати однорідну текстуру, рівномірний колір та глянцевий блиск. Про це пише ІА АСС з посиланням на food.segodnya.ua
Перед приготуванням добре промийте її та позбудьтесь усіх жилок, жовчі тощо. Приберіть зайву вологу паперовим рушником (у процесі смаження вона псує страву).
До речі попередньо курячу печінку можна замаринувати у суміші рослинної олії та соєвого соусу (достатньо невеликої кількості маринаду).
Сам процес смаження займе у вас всього 7-10 хв на доволі великому вогні. Для того, щоб страва приготувалась рівномірно – намагайтеся не викладати на сковорідку велику кількість продукту. Якщо плануєте приготувати страву великого об’єму – розділіть процес смаження на частини.
Наші новини є у Facebook
Перевіряйте час від часу печінку: вона повинна бути не твердою, а в міру м’якою.
До речі, якщо смажити курячу печінку на вершковому маслі - вона вийде значно смачнішою. У фіналі страву слід підсолити, додати приправи, сметану чи вершки.
Смачного!
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами