У наших краях завжди жили набожні люди. А отже до посту було особливе ставлення. Необхідно відмовитися від м’ясного, молочного, алкоголю… З одного боку - у такі періоди значно «біднішає» наше меню. Але з іншого - господині починають експериментувати та створюють незвичні страви з пісними інгредієнтами! Саме такими смаколиками готова здивувати і ресторація «Ріта Штейнберг». Як завжди кухарі намагались знайти цікаві автентичні рецепти та додати до них сучасні нотки. І от що у них вийшло:
Капустяний стейк з соусом із маци та волоського горіху. Це справді незвичайне поєднання! Обсмажені шматочки капусти відіграють новими нотками смаку!
Нагадаємо, у чернівецькому ресторані можна замовити столик імені Шмідта чи Залозецького.
Бабагануш – чудова пісна ідея з близькосхідної кухні. Цю закуску готують з пюрованих баклажанів, попередньо обсмажених над вогнем або вугіллям (щоб наповнити їх ароматом) та насичених приправами. Кухарі ресторації на цьому не зупинились і додали сюди ще й салатик з томатів, авокадо та солених лимонів.
Нутові котлики з шпинатом та буковинською салаткою, до складу якої входить маринована ротунда, мариновані грибочки, бомьолева квасоля та червона цибуля. Додайте трохи кислинки до своїх рецепторних вражень!
Як ви бачите - «Ріта Штейнберг» підтримує традиції, та підтримує тих, хто дотримується дієти! На вас радо чекають на Університетській, 48.
Бронюйте свій «пісний» столик за телефоном: 050 414 0909.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами