На ярмарку можна не тільки спробувати пасту, а й придбати все необхідне для її приготування та отримати консультацію італійського шеф-кухаря.
В Італії пастою традиційно називаються усі макаронні вироби. В кожному місті чи провінції, скрізь пасту готують по-різному, враховуючи місцеві культурні та гастрономі традицій. Які ж особливості чекають нас від професіоналів своєї справи Pasta Che?
Частинка італійського смаку для чернівчан разом зі справжнім дипломованим італійським шеф-кухарем Nazareno Teti. Приготування страв з натуральних інгредієнтів та секрети приготування смачних соусів – це варто спробувати!
Читати ще: Паста Че — як вигідно придбати і правильно приготувати пасту!
Ви дізнаєтесь як створювати італійські шедеври:
- Tagliatelle (Тальятеле) - це типова паста Болоньї, саме її, а не спагеті, як багато хто помилково вважає, подають з соусом болоньєзе або песто.
- Ravioli (Равіолі) - це невеликі квадратної, овальної чи круглої форми вироби з тіста з начинкою. Найпопулярніша та улюблена італійська страва. Готуємо з різними начинками: рікота зі шпинатом, лосось, індичка.
- Spaghetti (Спагеті)- вид макаронних виробів з круглим перетином, діаметром близько 2 мм, і довжиною близько 25 см, подається з соусом аматрічана.
- Stronzzapreti (стронзапреті)- розкатана вручну паста, нарізана смужками та поділена на шматочки. На відміну від спагеті, ця паста не є однорідною за розміром чи формою. Подаємо з соусом чотири сири.
- Rigatoni(рігатоні)- будемо смакувати під соусом песто. Головна їхня особливість полягає в тому, що під час варіння вони стають вдвічі довше і втричі ширше, анітрохи не розварюються і не втрачають форми, залишаючись ніжними та досить пружними.
Основи приготування соусів, необхідні інгредієнти, правильність приготування, секрети вибору правильної пасти - усе це ви зможете побачити та скуштувати!
Запрошуємо усіх охочих прийти та скуштувати смачне розмаїття італійської пасти. Чекаємо на Вас 6 - 7 липня, біля входу в парк Шевченка (напроти індустріального коледжу).
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами