Хочете дивувати своїх рідних новими стравами? А, може, відчуваєте, що варто підвищити кваліфікацію? Або ж вирішили отримати роботу в кулінарній сфері? Тоді долучайтеся до першого в Чернівцях гастрономічного освітнього проекту від RESTTORIA project.
І не відкладайте втілення своїх планів на потім, адже навчання стартує вже 16 вересня! І кількість місць обмежена!
Протягом 18 занять у спеціально обладнаній студії, успішні практикуючі шеф-кухарі та технологи з великим досвідом роботи, ділитимуться з вами своїми знаннями.
Завдяки гастрономічному освітньому проекту RESTTORIA project ви отримаєте теоретичні знання в області:
- Ферментації м’яса;
- Фудперінгу;
- Основ молекулярної кухні. Хімії продукту;
- Ведення документації на кухні;
- Введення стандартів HACCP;
- Правил успішного шефа;
- Зберігання продуктів;
- Правил проведення інвентаризації;
- Роботи з н/ф;
- Cкладання калькуляційних та технологічних карт;
- Фудкосту та втримання рентабельності кухні;
- Санітарних норм на професійній кухні;
- Дисциплінарної політики в закладі;
- Роботи ресторанної кухні та організації усіх її виробничих процесів.
І, звісно ж, будуть практичні заняття. Ви навчитесь готувати найрізноманітніші страви - від холодних закусок до десертів. А також освоїте всі ключові техніки приготування – смаження, тушкування, на пару, на грилі, Sous-vide і т.д
Кожен випускник курсу стає членом закритої спільноти і отримує запрошення від команди RESTTORIA project на особливі заходи: зустрічі з відомими шеф-кухарями, екскурсії за лаштунки ресторанів, гастро-вечори та майстер-класи.
Отримати детальнішу інформацію та записатися на навчання можна за тел.: 0956102306 та 0509407600.
«Resttoria project» проспект Незалежності, 111, 2 поверх.
До речі, наступний етап освітнього проекту розпочнеться 7 жовтня.
Матеріал розміщений на правах реклами
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами
Дякую