Свято започаткувала американський кондитер та за сумісництвом блогер Енджі Дадлі в 2008 році, презентувавши свій десерт під назвою кейк-поп (цукерка на паличці, аналог відомого чупа-чупсу), пише Медіа агентство АСС з посиланням на DayToday.
Енджі не зупиняла свою уяву, тому на світ з’явилося безліч варіацій кейк-попів, а згодом вона навіть написала цілу книгу на цю тему.
Наші новини є у Facebook
Таким чином, десерт кейк-поп надав стимул до створення Дня десерту. Наразі 1 лютого кондитери презентують нові десерти, кафе та ресторани проводять тематичні майстер-класи та змагання серед професіоналів кондитерської справи.
Федір, Макар, Антон, Арсеній, Єфросинія, Григорій, Марко.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами