Так, за словами блогера Містера Кана, він встиг побувати в у цьому гриль-ресторані лише кілька разів. Під час першого візиту з'їв 1,5 кг свинячих ніжок, а під час другого – до чотирьох кг креветок. Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на BBC News.Україна.
Медіа агентство АСС є в Instagram
Відтак, блогер вважає, що це дискримінація людей, які багато їдять. Проте власник ресторану сказав журналістам, що Містер Кан розоряє його.
«Кожного разу, коли він сюди приходить, я втрачаю кілька сотень юанів, - пояснив власник. - Навіть коли він п'є соєве молоко, то може випити 20 чи 30 пляшок».
Чоловік додав, що заносить у чорний список усіх фуд-стрімерів, тобто блогерів, які поїдають їжу в прямому ефірі перед своїми підписниками.
За інформацією видання, цю історію активно обговорюють у місцевих соціальних мережах. Вона вже зібрала понад 250 мільйонів переглядів на Weibo, китайському сервісі мікроблогів.
Деякі користувачі співчувають власнику ресторану, а інші вважають, що ресторан не повинен мати шведський стіл, якщо не може собі цього дозволити.
Читайте також: Коли правильне харчування шкодить: ТОП-5 фактів
Торік китайський уряд почав боротися з популярними блогерами, які знімають себе за поїданням їжі в ресторанах. Такі відео взагалі можуть заборонити в країні.
Це сталося після того, як президент Сі Цзіньпін закликав людей «боротись із викиданням їжі» на тлі зростання занепокоєння через дефіцит продовольства.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами