Під час численних досліджень вчені Інституту Глазго виявили, який алкоголь найбільш і найменш корисний для організму людини, а також визначили чинники, які можуть згладжувати можливі негативні наслідки при вживанні будь-якого алкоголю. Про це пише ІА АСС з посиланням на УНН.
Так, дослідження показали, що найбільш корисним алкогольним напоєм, який укладається в рамки уявлення про здоровий спосіб життя - це червоне вино.
При цьому команда вчених вивчила понад 300 тисяч осіб з UK Biobank - банку інформації про здоров'я британців. Занурившись у своє дослідження, вони також виявили, що у тих, хто вживає пиво - ймовірність зазнати пошкоджень печінки приблизно на 48% вища.
Читайте ще: Кава вдома: секрети приготування
Дослідники також відзначили, що вживання алкоголю під час їжі і розподіл тижневої норми напоїв на чотири дні замість вживання такої ж кількості протягом одного або двох днів, істотно знижує можливу нанесену шкоду організму.
Наші новини є у Facebook
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами