Кожен може отримати користь від харчування, що підтримує здоров'я кишківника, навіть якщо у нього немає скарг на цей орган. Здоров'я кишківника пов'язане зі здоров'ям мозку і серця, а також імунітетом. Здоровим кишківник можна підтримувати за допомогою збільшення кількості фруктів у раціоні, пише Медіа агентство АСС з посиланням на УНІАН.
Медіа агентство АСС є в Instagram
Гстроентеролог з Manhattan Gastroenterology Ерік Юн рекомендував вживати фрукти та овочі, оскільки це збільшить різноманітність корисних бактерій у кишківнику, необхідних для його повноцінної роботи.
Ведмедиця, що спеціалізується на оздоровчих заходах у сфері харчування Цзіін Лін додала, що для підтримки здоров'я кишківника важливо щодня вживати фрукти різних кольорів.
«Кожен колір часто являє собою різні поживні речовини і волокна, які допомагають підтримувати баланс і процвітання кишкової мікрофлори. Наприклад, ягоди багаті антиоксидантами, а банани містять пребіотичні волокна, які живлять корисні бактерії», - пояснила вона.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами