«Такого задоволення від спілкування з нашими хлопцями я давно не отримував. Вони всі дуже сильно заряджені, вони неймовірні», – поділився Сухомлин.

Він також зауважив, що у лавах оборони нашої країни стоять судді, професори, кандидати наук, вихователі та інші. Мер Житомира захоплюється духом українців, які просто беруть зброю в руки і йдуть захищати свою країну від злого ворога.

Батальйони тероборони досить непогано окопалися на кордоні. Сухомлин підкреслив те, що у ворога не буде можливості вдруге зайти в Україну так, як він це зробив 24 лютого 2022 року.

Отримуйте новини в Telegram

З 1 травня у Житомирські області розпочали будівництво оборонних споруд з бетонних блоків по лінії кордону з білоруссю. Над цим працюють комунальні підприємства, а також відповідальні з кожного міста області. Напередодні Житомирська міська рада збирала всіх мерів міст та розподілила між кожним з них частину ділянки кордону.

Навіть у разі наступу російських чи білоруських військ на територію Житомирщини, українські позиції будуть укріплені та захищені.

Читайте також: Повітряна тривога триває від ранку: на Житомирщині прогриміли вибухи