Усі овочі «борщового набору» з вересня 2019 року по вересень 2020 року подешевшали: картопля – на 37,9%, до 9,08 грн за кг, ріпчаста цибуля — на 35,9% (до 5,73 грн за кг); буряк — на 21,5% (до 5,71 грн за кг); капуста — на 24,3% (до 6,01 грн за кг); морква – на 3,6% (до 7,92 грн за кг), пише ІА АСС з посиланням на Укрінформ та Державну службу статистики.
Яблука за вказаний період подорожчали на 31,5% і у вересні 2020 року в середньому по Україні коштували 22,31 грн за кг.
Читайте ще: «Культуру приготування борщу» внесуть до Нацпереліку нематеріальної спадщини
Цукор за рік подешевшав на 1,8% і у вересні 2020 року коштував в середньому по країні 14,94 грн за кг, соняшникова олія подорожчала на 0,4%, до 35,10 грн за 1 л.
Наші новини є у Facebook
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами