Зазначається, що на Одещині влучили в приватні будівлі прибережних сіл, через що вони загорілись. На місцях працюють рятувальники. Попередньо постраждалих нема.

Загалом зранку по півдню України ворог завдав масованого ракетного удару. Застосовував авіацію з напрямку Чорного моря. Під атаку також потрапили Миколаївщина та Херсонщина.

Отримуйте новини в Telegram

Речник Одеської ОВА Сергій Братчук заявив, що росіяни знову стріляють в цивільні об'єкти та по мирних людях. Він сподівається, що рятувальники скоро завершать роботи і погасять пожежу будинків. Він також підтверджує, що інформації про постраждалих і загиблих нема.

«Ми очікували, що можливий такий розвиток подій і, на жаль, найгірший прогноз справдився. Говорили саме про літаки стратегічної авіації. Зазвичай ворог після використання «Калібру» перезаряджає ракетоносії», – сказав Братчук.

Згодом у Одеській районній адміністрації розповіли, що удар був саме по одній з громад району. Повідомили також, що постраждала одна людина. Ворог мав на меті зруйнувати об'єкт критичної інфраструктури. Влада вкотре закликає берегти себе й не нехтувати сигналами повітряної тривоги.