Рекомендованим довідником для шкільних кухарів є «Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах» Євгена Клопотенка, в якому 110 рецептів, розроблених за участю дитячих дієтологів та харчових технологів. Про це пише ІА АСС з посиланням на Укрінформ. Зокрема, серед страв: мінестроне, курячі нагетси, паста карбонара, корисні бургери, чай масала, болоньєзе, салати.
- м`ясні та рибні продукти промислового виробництва (ковбаси, сосиски, рибні консерви тощо);
- чипси, сухарики, снеки;
- солодкі газовані напої, енергетичні і інші із вмістом цукрів.
Читайте ще: Щоб десь додати, треба десь відняти: Клічук про сніданки для чернівецьких школярів
Отримуйте новини в Telegram
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами