Телеканал CNN визнав оселедець під шубою найбільш екзотичною стравою, що готують на Різдво та Новий рік.
Разом із тим, до списку потрапила гуска, фарширована яблуками, каштанами та чорносливом, яку готують у Німеччині, повідомляють Факти ICTV.
В Італії Святвечір називають Святом семи риб. Її готують різними способами – смаженою, в томатному соусі та фаршированою.
Читайте ще: Як відрізнити якісну червону ікру від підробки - поради експерта
На Філіппінах обов’язковою стравою на столі є лечон – смажене на рожні порося. У Пуерто-Ріко на Різдво обов’язково подають рис із горохом, соусом софріто та часником.
А в Польщі на Різдво готують вареники, які подають зі сметаною чи зі шкварками та цибулею.
Раніше ми писали: Українці назвали найбільше досягнення та провал країни за минулий рік
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами