Про це політик розповів в інтерв'ю «Радіо Свобода», пише Медіа агентство АСС з посиланням на УНІАН.

«Я не бачу, що сьогодні це можна зробити буквально завтра або післязавтра, як про це говорить Туреччина... На жаль, нам потрібно трохи почекати. Переговори двох президентів саме сьогодні все ж не на часі. Трохи пізніше, ймовірно, вони будуть. Але ми хочемо, щоб позиції України на цих переговорах були дуже й дуже потужними. У нас просто президент вольовий: тобто він хоче приїхати на переговори й поводитися так, як він повинен себе вести – як лідер дійсно глобального плану. І у нього повинна бути дуже потужна юридична позиція. Ми повинні її підготувати», - зазначив Подоляк.
Отримуйте новини в Telegram

При цьому він вказав, що документ, над яким працюють українська та російська сторони, повинен містити логіку виходу з війни.

«Припинення вогню на всій території України, відведення російських військ з території України, обмін полоненими... тобто там повинні бути всі пункти, як країни виходять з війни. Зрозуміло, що у нас вже не буде якогось «договору про дружбу та мир». Але нам потрібно зафіксувати позиції, які будуть для росії червоними лініями, що на територію України жодного разу ця країна більше зайти не змогла», - підсумував радник глави ОПУ.

Читайте також: Українські військові успішно «демілітаризували» 23 тисячі рашистів