Про це повідомив голова Правління "Науково-дослідного Центру Незалежних Споживчих Експертиз ТЕСТ" Валентин Безрукий у коментарі кореспонденту УНН.
"Цей продукт не є кефіром - він є молочнокислим продуктом, але кефіром не є, тому що для кефіру обов'язкова наявність не тільки молочнокислих бактерій, але і кефірних дріжджів, інакше він перестає бути кефіром і стає просто йогуртом", - зазначив експерт.
За його словами, йогурт, який продається на прилавках магазинів в Україні, як правило натуральний - фальсифікат цього продукту експерти "ТЕСТу" не знаходили жодного разу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лише кожна третя пачка масла - не підробка
Також експерт уточнив, що найчастіше в країні фальсифікують вершкове масло і згущене молоко, оскільки в їх склад входять дорогі молочні жири - для здешевлення продукції виробники воліють замінювати їх дешевшими рослинними жирами.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами