15 тисяч яєць знадобилося, щоб приготувати рекордний омлет у Франції.
Величезну пательню розігріли у селі Бесьєр. Професійним кухарям допомагали 50 волонтерів.
Щоб розбити усі яйця, знадобилося півтори години. Омлет смажили півгодини. А покуштувати велетня прийшли майже 10 тисяч людей. Великі омлети готують у цьому селі вже понад 40 років поспіль, однак саме цьогоріч куховарське свято набуло такого розмаху.
Зазначимо, світовий рекорд з приготування омлету встановили у 2012 році в Португалії. У місті Феррейра-ду-Зезірі посмажили страву із 145 тисяч яєць. Загальна вага рекордсмена у готовому вигляді склала 6 тонн. Для приготування омлету знадобилась пательня діаметром 10 м і вагою 4 тонни.
Джерело та фото: 5 канал.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами