Вогонь видніється за кілометри

У мережу вже виклали чимало відео. На них можна побачити масштабну пожежу на аеродромі у Курську. Як зазначає місцева влада, на об'єкті спалахнув нафтонакопичувач. Згодом стало відомо про відразу два резервуари. Полум'я настільки сильне, що його видно з усіх кінців міста.

На це вже відреагував губернатор Курської області Роман Старовойт. За його словами, цей аеродром теж буцімто атакували з допомогою безпілотника. Він також відзвітував, що потерпілих немає. За словами очільника області, на місці працюють спецслужби. Вони займаються ліквідацією вогню.

Отримуйте новини в Telegram

Цей аеродром не приймає цивільні рейси. Як нагадали у місцевих телеграм-каналах, від початку так званої «спеціальної військової операції», він виконує роль військового летовища.

Вогонь намагаються ліквідувати

Відомо, що пожежники продовжують працювати над ліквідацією вогню на аеродромі. Наразі над містом усе ще здіймається густий чорний дим. Станом на 07:40 приборкати пожежу не можуть уже понад годину.

Станом на 09:40 стало відомо, що для ліквідації пожежі залучили московську залізну дорогу. До Курська відправили три пожежні потяги. Кожен з них оснащений двома цистернами зі 120 тоннами води. Крім того, у них понад 5 тонн піноутворювача.

Читайте також: На аеродромі в Енгельсі внаслідок вибуху пошкоджені два бомбардувальники, — Ігнат

Вибух на ще одному аеродромі в росії: окупанти заявляють про займання нафтонакопичувача