1. Щоб освіжити аромат перемолотих спецій і приправ, розігрійте їх на повній потужності 30 секунд.
2. Якщо загорнути черствий хліб у паперову серветку і прогріти його на повній потужності 1 хвилину, хліб знову стане як свіжий.
3. Мигдаль легко чиститься, якщо покласти його в киплячу воду і прогріти 30 секунд на повній потужності.
4. Грецькі горіхи легко очистити від шкірки, прогрівши їх у воді 4-5 хвилин на повній потужності.
5. Апельсин або грейпфрут легко очистити від білої м`якоті, якщо їх прогріти протягом 30 секунд на повній потужності.
6. У «мікрохвильовці» легко і швидко можна висушити цедру апельсинів і грейпфрутів. Викладіть її на паперову серветку і прогрійте на повній потужності 2 хвилини. Під час прогрівання цедру необхідно перемішувати. Після вистигання вона стає сухою і ламкою. Зберігайте висушену цедру у щільно закритому посуді.
7. Микрохвильова піч допоможе вичавити сік з лимона чи апельсина практично до крапельки. Для цього прогрійте лимон кілька хвилин у «мікрохвильовці», дайте охолонути і після цього легко вичавлюйте сік.
8. У «мікрохвильовці» можна сушити на зиму зелень, овочі, а також сухарики та горіхи.
9. Можна розтопити мед, який засахарився, за 1-2 хвилини.
10. У мікрохвильовій печі можна вивести в`їдливий запах з кухонних дошок. Їх потрібно вимити, натерти лимоном і «прожарити» у «мікрохвильовці».
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами