На Буковині система НАССР вже впроваджена на 12 підприємствах
“На сьогоднішній день у таких харчопереробних підприємствах Чернівецької області як: ТОВ „Со’ок“, ТОВ „Грін-Рей“, ТОВ „Лілак“, ТОВ „Аполло“, ПП „Колос“, ДП „М’ясо Буковини“, ПАТ „Олійно-жировий комбінат“, ТОВ „Продтранс“, ПП „Фортуна“, ТОВ „Галс-2000“, ТОВ „Наладка-Комерц“ ЛТД, та ТОВ „Еліт-Фіш“ впроваджено систему безпечності харчових продуктів( НААСР),” — повідомили у Чернівецькій ОДА.
У ОДА також поінформували, що ще 5 харчопереробних підприємств області знаходяться на стадії розробки та впровадження НАССР.
“Такі підприємства як : ТОВ „Дьолер Буковина“ та ПП „Фортуна“, Неполоковецький КХП, ТОВ „Путильська молочарня“, ПрАТ „Буковинапродукт“ знаходяться в стадії впровадження цієї системи,” — повідомили у ОДА.
У Рівненській області систему НАССР впровадили на чотирьох підприємствах із 80. На Донеччині — на 10 із 70 підприємств. На Вінниччині система НАССР вже запрацювала на 10% підприємств з виробництва продуктів.
Для довідки: HACCP (англ. Hazard Analysis and Critical Control Point) — система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок. Система НАССР є науково обґрунтованою, що дозволяє гарантувати виробництво безпечної продукції шляхом ідентифікації й контролю небезпечних чинників.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами