Виявляється, за групою крові можна підібрати дієту та передбачити ймовірні хвороби.
- Дієтологи визначили корисну їжу для тої чи іншої групи крові. Зокрема, люди з першою групою вважаються м`ясоїдами, для них вживання м`яса є необхідним. А от зернові та молочні продукти, навпаки, їм не на користь, - розповіла Інформаційному агентству АСС Оксана Кульчицька, завідуюча клініко-імунологічною лабораторією Чернівецького обласного Центру служби крові. - Ті, хто мають другу групу крові, - нащадки хліборобів, їм більше підходить рослинна їжа, а от м`ясо є зовсім необов`язковим продуктом.
Читайте ще: Як підготувати організм до новорічного застілля
Люди із третьою групою крові - так звані «універсали». Їм підходять і злаки, і м`ясо, і молочні продукти, і фрукти.
Вважається, що люди з першою групою крові мають схильність до виразкової хвороби шлунку, з другою - до атеросклерозу, порушення згортання крові, тромбоемболії, з третьою - до урогенітальних інфекцій. Немає такої інформації про людей із четвертою групою крові.
Вам буде цікаво: Не однієї групи крові: вибрики генетики
- Але існує думка, що саме володарі четвертої групи крові найрідше хворіють на рак підшлункової залози, - говорить Анжеліка Каланча, в.о. головного лікаря Центру служби крові. - До речі, математичні, музичні, інтелектуальні здібності аж ніяк не залежать від групи крові. Прогнози з цього приводу - це розвага, а не медично доведений факт.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами