Буковина увійде до проєкту «Карпатська дорога смаку», який передбачає створення в області гастрономічного туристичного маршруту.
Аби обговорити деталі, представники Департаменту агропромислового розвитку Чернівецької обласної державної адміністрації зустрілися із експертами проєкту та виробниками агропродукції, керівниками ресторанно-торгівельного та туристичного бізнесу. Про це інформують на сайті Чернівецької ОДА.
Еногастрономічний туризм – це нова філософія подорожей, мандри, під час яких прагнуть віднайти незвідані смаки та автентичні кулінарні традиції. Він швидко розвивається та є досить прибутковим. Тож завдяки «Карпатській дорозі смаку» буковинські виробники зможуть реалізувати та популяризувати свою унікальну продукцію.
Читайте також: Добрі Ґазди: як працює сироварня на Глибоччині
Під час зустрічі доопрацювали карту дороги смаку та визначили подальші кроки для успішної реалізації проєкту.
Довідково
«Карпатська дорога смаку» є інструментом розвитку сільських територій. Проєкт втілюють також у Одеській, Івано-Франківській та Закарпатській областях. Він є частиною програми ЄС «Підтримка розвитку системи географічних зазначень в Україні».
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами