Державні інспекторами Чернівецького управління Держпродспоживслужби в присутності адміністрації ринку перевіряли підприємство на предмет дотримання чинного харчового законодавства при реалізації готової продукції тваринного походження на території сектору № 4. Про це пише ІА АСС з посиланням на Держпродспоживслужбу Буковини.
Наші новини є у Facebook
Інспектри встановили, що реалізація готових харчових продуктів (м'ясо – ковбасні вироби, сир твердий, масло солодковершкове, сметана тощо) здійснювалась без холодильних вітрин при температурі зовнішнього середовища +16ºС.
Новини ІА АСС є у Viber
Більша частина даної продукції була без відповідних супровідних документів. Тому спеціалісти державної лабораторії ветеринарно – санітарної експертизи заборонили здійснення реалізації даної продукції. Такі м’ясні вироби вважаються небезпечними і можуть бути джерелом виникнення гострих кишкових інфекцій.
Дізнавайтесь інші новини Буковини.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами