Близько 300 кухарів області вже пройшли курси з підвищення професійної майстерності, де навчилися готувати страви із меню Євгена Клопотенка. Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на Чернівецьку ОДА.
Читайте також: Думка дня: Про харчування у школах Чернівців та нові ціни на обіди
Як зазначила заступниця голови Чернівецької обласної державної адміністрації Ірина Ісопенко, у більш як трьохстах закладах освіти Буковини успішно функціонують дві форми організації харчування: монопрофільне меню, тобто один набір страв, та мультипрофільне – кілька страв на вибір.
Крім того, в області провели опитування щодо якості харчування у громадах. Воно розраховане для трьох категорій: дітей 5-11 класів, освітян, а також батьків, опікунів та представників громадськості. Запустять його вже у січні.
Медіа агентство АСС є в Instagram
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами