Регулярне вживання йогурту підтримує нормальну роботу кишечника і знижує ризик розвитку гіпертонії. Про це заявили вчені зі Школи громадської охорони здоров'я ім. Гарварда Т. Х. Чана і Бостонського університету.
Йогурт містить рекордну кількість білка - близько 14 грамів на порцію. Також він багатий пробіотиками, які чинять хороший вплив на здоров'я, особливо на травну систему. Як й інші молочні продукти, йогурт багатий на кальцій, що робить його особливо корисним для кісток.
Обираючи молочний продукт (зокрема, йогурт), орієнтуйтеся на склад: бажано, щоб у ньому були відсутні синтетичні інгредієнти та цукор. Раніше були названі продукти новорічного столу, які найбільш шкідливі для організму і фігури.
Читайте також: В Україні перейменують сир фета
Джерело: УНІАН
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами