Що стосується Нікопольського, то загарбники відкривали по ньому вогонь з РСЗВ. Відомо про атаку майже чотирма десятками реактивних снарядів. Під ворожу атаку потрапили Марганецька та Мирівська громади.

Глава військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул додав, що внаслідок ворожої атаки пошкоджені 6 будинків, а також 4 господарські споруди. Відомо і про 2 газопроводи, які зазнали уражень. Один був високого, а другий – низького тиску. На щастя, їх оперативно перекрили, уникнувши масштабної пожежі.

Не минулось також і без постраждалих. Відомо, про 10-річну дівчинку, яка зазнала поранень. Глава Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко зазначив, що вона отримала легке ураження ноги. Від госпіталізації дівчинки батьки відмовились.

Ракетами били по Дніпровському району

На Дніпровський район окупанти скерували відразу дві ракети. Ворожі снаряди влучили у сільськогосподарське підприємство, що у Любимівській громаді. Внаслідок цього загорілись два ангари з сіном. Вогнеборцям уже вдалось локалізувати полум'я, яке поширилось на площу близько 2,5 тисячі квадратних метрів. Відомо також про пошкодження свиноферми, а також зерносховища. Тут минулось без постраждалих.

Якщо говорити про Криворізький район, то по ньому загарбники теж били зі ствольної артилерії. Під ворожий вогонь вкотре потрапила Зеленодольська громада. Минулось без жертв, а також руйнувань. Як зазначив глава Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, область ворог атакував упродовж цілої ночі. Окупанти били відразу по трьох районах: Нікопольському, Дніпровському, а також Криворізькому.