Українські захисники тримають лінію фронту та нещадно вбивають окупантів та нищать їхню техніку.

«Загострення вже почалось. Важка ситуація. Але наші захисники тримають лінію оборони. Повідбивали наступ в Рубіжному, Попасній. Там втрати ворога – десятки загиблих. Наші хлопці збили безпілотник «Орлан-10», важку техніку теж підбили. Тримають позиції», – розповів Гайдай про оборону Луганщини.

За його словами, у ніч на 19 квітня суттєво збільшилась кількість ворожих атак, обстрілів та авіаударів. Проте росіяни не мали успіху на жодній із своїх позицій.

Отримуйте новини в Telegram

Зокрема, у Телеграмі, Сергій Гайдай закликав жителів Луганської області терміново евакуюватися. Він написав, що часу на роздуми не залишилося. Рішення слід приймати швидко.

«Виїжджайте! Тисячі жителів Кремінної не встигли і тепер перебувають в заручниках у росіян. Для атаки на місто рф застосовувала велику кількість бронетехніки. Бої тривали три доби. На кожний взвод ЗСУ ворог направляв по 40 одиниць броньованої техніки. Тож, рятуйте свої життя, щоб не стати дешевою робочою силою чи мобілізованим в окупаційні війська. Тих, хто не погоджується, росіяни вбивають на місці», - йдеться у дописі. 

Гайдай закликав евакуюватися до безпечних регіонів України, де допоможуть із пошуком житла, отриманням грошової допомоги від держави та міжнародних партнерів, вирішать інші побутові проблеми. 

Медіа агентство АСС є в Instagram