Останнім часом відзначається виражений ріст захворюваності алергією. Лікарі-алергологи стурбовані цими тенденціями.
У рамках заходів до Дня алерголога та Дня здорового харчування кафедра клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ разом зі студентами 5 курсу провели акцію, під час якої розповідали перехожим про наслідки нехтування правилами здорового харчування.
Читайте ще: На Кобилянській чернівчан консультували психологи
"Студенти розповіли, чому виникає алергія, які продукти харчування на це впливають, що їсти для покращення роботи імунної системи, - розповіла Інформаційному агентству АСС Наталя Каспрук, доцент кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ. - Окрему увагу приділили шкоді від вживання фаст-фуду, напівфабрикатів та продуктів, багатих на барвники, ароматизатори і консерванти. Ці інгредієнти швидко виводять з ладу імунну систему".
Головна мета проведеної акції - зминшити ризик виникнення хвороб сучасної цивілізації.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами
http://aaa-rehab.com
Jamesmum