Чинити опір різноманітним вірусам здатний організм, якому не бракує вітамінів. І в цьому найперші помічники – часник і гарбуз.
Дієтолог Наталя Бочарова радить допомогати своєю організму протидіяти зимовій длепресії та зміцнювати його за допомогою звичайнісіньких гарбузяних фрешів.
Наталія Бочарова, дієтолог: «Ранок починаю з гарбузового фрешу і хочу в зимовий період часу його всім порекомендувати, бо тут ми вбиваємо одразу 3 зайців: і вітаміни, і схуднення, і корисність, і покращує обмін речовин, і очищує печінку, виділення жовчі. І просто дуже смачно. Просто беремо гарбуз, додаємо трішки лимону з цедрою, шматок імбиру. Можна одну морквину, і за смаком можна добавити половинку яблука і корінь селери. Все це на соковижималку і дуже смачний вранці енергетичний напій».
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами