В Україні подорожчало зварити каструлю борщу. Так, індекс цієї страви або вартість продуктів, необхідних для приготування цієї страви, за 4 місяці 2016 року склала 88,20 гривень.
Це на 1 гривню 72 копійки, або 1,72% більше, ніж в грудні минулого року, пише НВ за посиланням на консалтингову компанію Hay Group.
За період з січня по березень цього року найбільше подорожчали: свинина (на 3 гривні), буряк ( на 1,24 гривні). Водночас подешевшали: петрушка ( на 2,58 гривні), цибуля (на 1,41 гривні), картопля (на 38 копійок).
Компанія Hay Group орієнтувалася на продуктовий набір, необхідний для приготування 4 літрів борщу.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами