В Україні подорожчало зварити каструлю борщу. Так, індекс цієї страви або вартість продуктів, необхідних для приготування цієї страви, за 4 місяці 2016 року склала 88,20 гривень.
Це на 1 гривню 72 копійки, або 1,72% більше, ніж в грудні минулого року, пише НВ за посиланням на консалтингову компанію Hay Group.
За період з січня по березень цього року найбільше подорожчали: свинина (на 3 гривні), буряк ( на 1,24 гривні). Водночас подешевшали: петрушка ( на 2,58 гривні), цибуля (на 1,41 гривні), картопля (на 38 копійок).
Компанія Hay Group орієнтувалася на продуктовий набір, необхідний для приготування 4 літрів борщу.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
2018-11-05 20:06:04
2017-06-07 15:10:33
2017-03-13 18:35:25
2016-12-14 15:54:42
2016-10-18 06:27:26
2016-08-28 16:00:56
Дякую, я вже з вами
Додати коментар