Segodnya радить, як це можна зробити:
Вам знадобляться 3 лимона, 100-150 г цукру, 1.5 л слабогазованої води, чиста вода, 2-3 гілочки м'яти
У каструлю залийте 250-300 мл води, Додайте сюди цукор і половину нарізаного лимона. Доведіть до кипіння, а після варіть на маленькому вогні хвилин 5. Дайте вистигнути.
У трилітрову банку процідіть отриманий лимонний сироп. Сюди ж додайте слабогазовану воду, сік двох лимонів, нарізану часточками половину лимона, м'яту та очищену воду (щоб заповнити повністю ємність). Останній крок – відправити лимонад в холодильник мінімум на півгодини.
Читати ще: З чим варто їсти сир.
Для цього рецепту приготуйте 350 г полуниці, 1 лимон або лайм, невеликий пучок м'яти, 5 ст.л. цукру, дрібку ваніліну та 1.5 л води.
Одну половину ягід подрібніть у блендері, а іншу - розріжте навпіл. Лимон наріжте кружальцями (0,5 см завтовшки). Усе це, разом з ваніліном та листочками м’яти, складаємо у каструлю.
Наступне, що варто зробити – залити цукор 200 мл води і, помішуючи, довести до кипіння, щоб він повністю розчинився. Отриманий сироп переливаємо до каструлі з рештою інгредієнтів. Накриваємо кришкою і залишаємо настоюватися 20 хвилин.
Після додаємо решту води і відправляємо лимонад на 2-3 години в холодильник.
До теми: Кулінарні поради вправним господиням.
Приготуйте наступні продукти: 5 см кореня імбиру, 2 лимона, половина лайма, 100-150 г цукру (або за смаком), 250 мл води, 2 л газованої води, 1 гілочка м'яти.
Очищений та нарізаний невеликими скибочками імбир відправте до невеликої каструлі, додайте воду і цукор. Доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин. Після охолоджуємо.
У глечик через маленьке сито процідіть імбирний сироп, додайте сюди ж сік двох лимонів і залийте мінеральною водою. Додайте листочки м'яти і цукор (за необхідності) та відправте мінімум на годину до холодильника.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами