У Чернівцях сьогодні триває другий день першого фестивалю меду та трав'яного чаю. На гостей фестивалю чекають дегустації продукції та різноманітні майстер-класи.
Про це повідомляє агентство новин АСС.
Зокрема, охочі можуть спробувати власноруч виготовити свічку з бджолиного воску. Водночас фахівці лісового господарства розказують секрети приготування трав'яних чаїв та поділяться їх рецептами. Захід проходить на Центральній площі Чернівців.
Напередодні відбулося офіційне відкриття фестивалю. Сьогодні можна побувати у зоні практичного бджільництва, у ярмарковій зоні фестивалю, у зоні чаювання тощо.
Завершиться захід увечері 26 вересня.
Наші новини є у Facebook
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами