Мережа «Каша маслом» на ринку уже понад 20 років. Вона представлена у Харкові та Києві. Через розпочату росією повномасштабну війну заклад громадського харчування відкрили ще у Чернівцях, пише Медіа агентство АСС.
«У Харкові у нас було 8 закладів, це мережа. Зараз там працюють два. Через війну довелось решту закрити. Спершу працювали як волонтерські хаби, зараз уже на комерційній основі. Чернівці ми обрали через безпеку, близькість до кордону і допомогу влади. Переїзд тривав близько тижня. Ми вивчали ринок, зрозуміли, що тут багато студентів - місто сприятливе для розвитку бізнесу. Сюди ми перевезли частину обладнання і працівників», - розповів Денис Гавриличенко, керівник закладу.
Штат працівників налічує 15 осіб. Працюють позмінно. Спершу це були люди з Харкова. Згодом вони повернулись додому, а у закладі працюють місцеві. Також на налагодження роботи з Харкова приїжджали технологи, кухарі, аби навчити фахівців на місці. Тепер у «Каші маслом» працюють кілька переселенців.
Отримуйте новини в Telegram
«Наш переїзд відбувся без пригод. Довелось їхати і вночі, нам дали дозвіл з поліцією пересуватись у комендантську годину. Тут у нас все своє. Ремонти нам теж робили люди з Харкова, фарби звідти і меблі привозили. Так було, коли до нас влаштовувались на роботу переселенці, котрі теж з Харківщини. Так що тут всі свої», - додав Денис Гавриличенко.
Розташований заклад у центрі Чернівців. Меню ресторану різноманітне – від домашніх українських страв до піци та бургерів. Це саме меню пропонували і у Харкові.
За словами керівництва закладу, ціни тут тримають помірні, адже вдається зекономити на логістиці та невеликому штаті.
«Ми твердо віримо у перемогу. Ми ж не покинули Україну, кожен залишається на своїх робочих місцях і допомагає як може. Ми у Чернівцях не тимчасово, цей заклад буде працювати надалі. Можливе і розширення – але навесні хочемо провести аудит і зрозуміти, який попит. У Харкові ми починаємо відновлювати свою роботу теж», - каже Денис.
У «Каші маслом» всі військові та поліцейські мають 15% знижки на харчування. Також щодня працівники закладу безкоштовно готують обіди на 50 військових, щоправда, продукти привозять самі військові.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами
Чесно думала, що як зроблю певні свої справи забіжу до них і прихоплю піцу додому, але таке спілкування персоналу відбиває охоту взагалі до них заходити. Не хочу! Ну ви зрозуміли, що персонал потрібно навчати сервісу?!! А в мене було враження, що той хлопець просто ненавидить свою роботу і тому так спілкується з клієнтами. До речі, може запитати його як йом у його робота?