За шаленим ритмом життя ми інколи не встигаємо харчуватись так, як би нам цього хотілось. Ми часто забуваємо, що від нашого раціону залежить і продуктивність та якість роботи, на якій ми працюємо.
Пише 24 канал із посиланням на Cosmopolitan.
1. Будьте простіші
Не вигадуйте надто складних страв, приготування яких займає багато часу вранці. Приготуйте все краще з вечора (наприклад, зробіть більшу кількість їжі на вечерю) і потім упакуйте все в пластиковий контейнер.
2. Збираючи їжу на обід, починайте з основної страви
Виділіть основне блюдо, наприклад, сендвіч з цільнозерновим хлібом, і додавайте інші продукти в залежності від калорійності і ваших уподобань.
3. Додавайте овочі і фрукти
Фрукти їж як перекушування між сніданком і обідом, а овочі наріжте на салат як додаток до основної страви: вони додадуть раціону клітковини, яка посприяє нормальному травленню.
4. Не забувайте про здорові снеки
На відміну від колег, які завжди приносять і підгодовують вас шоколадом і печивом, візьміть на роботу сухофрукти, горіхи, очищене насіння, цільнозернові галети, авокадо або сушені водорості.
5. Пийте воду
Це чи ненайважливіша порада у вашому харчуванні в офісі. Якщо ви відчуваєте голод, випийте склянку води, можливо, це просто обездводнення, а не голод. Поставте на робочому столі пляшку води – і ви не помітите, як вона спорожніє до кінця робочої зміни.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами