Ранок мільйонів людей по всьому світу починається з чашки кави, що бадьорить. І в кожній країні свої секрети його приготування.
Так, у В'єтнам п'ють каву, в основі якій – яєчний жовток, згущене молоко, цукор і гаряча кава, пише портал "Навколо нас".
У чашку спочатку кладеться лапландський сир, потім заливається кава.
Еспресо зі шматочком лимона, при чому перед вживанням лимон треба "розплющити" ложечкою об стінки або дно чашки.
У молочну піну додається лише пара крапель міцної кави. Простіше кажучи, це скоріше молоко з кавою.
Це еспресо зі згущеним молоком. А якщо змішати половину звичайного молока з половиною згущеного молока, вийде leche y leche.
Суміш спецій із насіння кунжуту, чорного перцю і мускатного горіха з кавовими бобами перемелюється і виходить дійсно сильний напій.
Мікс з кави і чаю з молоком вражає з першого ковтка. Знадобиться 4 пакетики чорного чаю, перець, згущене молоко і 2 шота кави.
Кава, морозиво, згущене молоко і крижана вода – ось інгредієнти смачного frappе.
Цей напій винайшли у Німеччині для того, щоб маскувати наявність алкоголю на сімейних урочистостях: під рясним шапкою зі збитих вершків "ховається" пристойна порція рому в каві.
Популярний напій в Туреччині. Ця кава ще називається "Рецепт старого мавра".
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами