Справитися з перепадами температури чи зміни пори року допоможуть продукти, які багаті кислотами Омега-3.
Про це розповіла лікар Вікторія Савицька у коментарі для ГолосUA. Пише 24 канал.
Найдієвішими при пригніченому настрої, апатії та зниженні імунітету є гіркий шоколад, банани, червоний болгарський перець, грейпфрут, авокадо, зазначає експерт.
Також покращити здоров’я допоможуть ненасичені жирні кислоти. Вони покращують мікроциркуляцію крові в судинах головного мозку, роблять їх еластичнішими.
Якщо організму не вистачає кислот Омега-3, то наші нервові клітини – нейрони – працюють у зниженому темпі, через що погіршується емоційний фон і виникає почуття туги. Тому обов'язково включайте в раціон рослинні олії – оливкову, соєву, соняшникову, арахісову. А також рибу, особливо морські види, – говорить Савицька.
Крім того, у раціон треба включити овочі та фрукти червоного і помаранчевого кольору. Всі вони позитивно впливають на нашу активність ендорфінів.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами