За вмістом білків змагатися з м’ясом можуть тільки гриби, проте більшість з них не засвоюються організмом.
Про це Фактам ICTV розповіла дієтолог Любов Соколова.
– Гриби дуже швидко насичують, адже вони містять багато білка – вдвічі більше, ніж в яйцях, і втричі більше, ніж в м’ясі, – зазначила вона.
При цьому, за її словами, гриби категорично протипоказані вагітним, маленьким дітям, людям з хронічними захворюваннями шлунково-кишкового тракту і печінки.
Читайте ще: Куряча тушка за 70, а філе індика - 110. М'ясо продовжує дорожчати
– Гриби – відмінне доповнення до будь-якої дієти або ж до звичайного щоденного раціону. При тому, що вони дуже низькокалорійні, гриби швидко викликають відчуття ситості і наповненості шлунка, – сказала дієтолог.
Тим часом, вчені стверджують, що відсутність м’яса в раціоні робить людей дратівливими і агресивними.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами