Хоча пластиковий посуд чудово підходить для різноманітних продуктів, дещо не варто зберігати у пластикових контейнерах та каструлях, адже їжа може втрачати смак та псуватись.
1. Одним з таких продуктів є оброблене м'ясо, адже пластиковий контейнер може його позбавити смаку та зменшити кількість корисних речовин. Зокрема, це стосується котлет та відбивних, повідомляє Мaximum.
Читайте також: Вартість продуктів: скільки потрібно грошей, щоб підготуватися до зими
2. У свіжих яйцях та стравах з яєць значно швидше збільшується кількість небезпечних бактерій (кишкової палички, сальмонели).
3. Якщо переливати супи та рагу у гарячому вигляді, то вони можуть втратити смак і користь. Після охолодження їх можна спокійно зберігати у пластиковому посуді.
4. Зберігання свіжих салатів з овочів у контейнері не продовжить їхнього "життя" – пластик може змінити смак, а продукти почнуть швидше псуватись.
5. Молочні продукти та молоко дуже швидко псуються у пластиковій тарі.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами