Вчені поділилися секретом омолодження і оздоровлення клітин. Про це повідомляє Сегодня.
За запевненням дієтологів, наявність в їжі таких продуктів як курка, індичка, свиняча лопатка, сир, анчоуси, тунець, скумбрія, краби, мигдаль, фісташки, арахіс, насіння кунжуту забезпечує необхідний запас амінокислот агрініна і лізину.
Ці продукти збільшують активність клітин мозку, що стимулюють діяльність його ділянки, який відповідальний за відчуття апетиту.
У свою чергу, клітини реагують на амінокислоти агрінін і лізин і вже протягом 30 хвилин після їх надходження в організм починають посилати сигнали в ділянки мозку, відповідальні за контроль апетиту і вага сигналізуючи про насичення.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами