"Ними справді можна отруїтися, якщо вони росли вздовж траси чи на забруднених територіях поблизу промислових підприємств, — розповідає Сергій Одолінський, завідувач детоксикаційного відділення обласної лікарні, пише Експрес. — Річ у тому, що гриби накопичують свинець, ртуть, кадмій та інші важкі метали".
Крім цього, можна отруїтися їстівними грибами, якщо неправильно зберігати чи готувати їх. Наприклад, при варінні слід щонайменше тричі через кожні півгодини зливати відвар.
Читайте ще: Впливовий АССпект: Багато активованого вугілля і до лікаря – як діяти при отруєнні грибами
Щойно з'являються перші симптоми отруєння, не зволікайте, а негайно телефонуйте у "швидку".
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами