Новий рік, Різдво, Водохреща – улюблені свята більшості з нас. Але окрім позитивних емоцій вони, як правило, несуть за собою проблему переїдання. Вареники, майонезні салати, смажене м`ясо та солодощі – всі ці смачні, проте «важкі» для нашого організма страви після новорічно-різдвяних свят дають про себе знати зайвими кілограмами, а то й хворобами.
Як відновити роботу травної системи та покращити загальне самопочуття після тривалих застіль, інформаційному агентству АСС розповіла Людмила Гончарук, асистент кафедри внутрішньої медицини та інфекційних хвороб ВДНЗ «Буковинський державний медичний університет».
Читайте ще: Впливовий АССпект: Білкова їжа і теплий шарф – як попередити обмороження
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами